Vrijwilligers Basislab Gezocht!

Gepubliceerd op: 7 februari 2024 10:32

We zoeken versterking voor het team van vrijwilligers die helpen bij de wekelijkse (techniek)workshops en activiteiten, die in onze Bibliotheken, in het Basislab plaatsvinden.

In het BasisLab worden techniek en creativiteit op een laagdrempelige manier toegankelijk gemaakt voor met name kinderen. Hier kunnen ze ervaren dat techniek niet ingewikkeld is, maar dat je gewoon leuke, aantrekkelijke dingen kunt maken, waarin je al je creativiteit kwijt kunt.

De workshops en activiteiten vinden plaats in de Bibliotheken Ootmarsum en Denekamp. Je krijgt trainingen aangeboden om te leren werken met de verschillende apparaten.

Wie zoeken wij?
Vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen te werken. Interesse in techniek en computervaardigheid is handig maar geen voorwaarde.

Heb je interesse?
Stuur een mailtje naar info@bibliotheekdinkelland.nl, bel 0541351710 of kom langs in Bibliotheek Denekamp. Dan maken we een afspraak om nader kennis te maken. Je kunt ook vrijblijvend maandagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur komen kijken als het basislab in bibliotheek Denekamp draait.